Wednesday, December 19, 2007

FIDELITZACIÓ

Actualment es produeixen tants continguts per Internet i llocs diferents que costa de seleccionar. Darrerament però he descobert 4 coses que m'han semblat interessants:

1) El compromís de Google amb els blocs i les subscripicionsés evident; Igoogle ho demostra i qualsevol forma d'èxit passa avui per els mecanismes de subscripció. Ja està al mateix nivell d'importància que els marcadors socials.

2)Amazon dóna ara la possibilitat de crear un document amb un racord de les teves compres. Es tracta d'una mena d'historial de compres. A mi em recorda a una idea que ja s'havia practicat en el passat sobre els carnets de subscripció. En el currículum hi afegeixies els clubs dels que ets membre o els diaris dels que ets subscriptor. Quan tothom té un MBA potser comença a ser més interessant saber què has estat llegint els darrers mesos.

3) La personalització d'aplicacions. Ara mateix qualsevol pel·lícula no només es que arrenqui un myspace, un facebook o un blogger pèro és que també dissenya icones, enganxines descarragables o fins i tot http://icalshare.com/http://icalshare.com/ propis.

4) La gent, per desgràcia, segueix obsessionada per el maleït YouTube

No comments:

Post a Comment