Sunday, February 1, 2009

EL CUL IBÈRIC

La insuportable olor corporal ibèrica .
1) En el govern hi ha un partit que va formar, finançar i protegir un grup terrorista paraestatal. I que va matar gent. Això és infinitament més greu que donar suport a una acció militar a càrrec dels EUA. Molt més.
2) Empresonen un cop a l'any deu o dotze paquistanesos, no hi troben mai res, els deixen a la presó un temps més. Els alliberen. Hi ha terroristes, clar, però per què mai els troben?
3) Quants diners dedicats a fins socials dins els pressupostos de l'estat són destinats a alimentar l'estructura que els gestiona i quants als seus destinataris naturals i legítims. Procuro no fer demagògia però acostar-se al femer de les polítiques socials tira cap enrere.
4) Hi ha una llei antiterrorista que prohibeix els partits polítics abertzales que no condemnen la violencia d'ETA presentar-se a les eleccions, és il·legal d' asseure's en una taula amb militants d'ETA per negociar. Tots corren a dir que el problema del terrorisme islamista té una base social però volen extirpar ETA com si fos un tumor.
5) Periodisme submís i captiu. Espanya està el numero 26 en el rànquing de països amb +/- llibertat de premsa. Com per anar donant consells!

No comments:

Post a Comment