Monday, December 22, 2008

LES SABATES A BUSH

Quina gràcia que li llancin unes sabates a Bush. Ui quin gràcia. El boc expiatori per tot, el nino de drap. I el dia que ja no el tinguin amb què jugaran els reis de la casa?

1 comment:

  1. Ha tornat el liberal! en l'última tanda de posts estaves més moderat però ara veig que tornes amb forces renovades. Com dirien aquells, "el azote" de la izquierda! (jejeje)
    Comparteixo amb tu que hi ha un cert fariseisme en tot plegat però jo com a humà em vaig alegrar molt del que li va passar al Bush. Aquelles sabates simbolitzen l'empipamenta dels ciutadans del món, un cuorum molt generalitzat. Jo també vaig tirar aquelles sabates coi!
    Evidentment ell no és l'únic culpable però si el més responsable. Ens ha fet viure 8 anys de calamitats encadenant un desastre darrera l'altre (si fem la llista fa por). I sense fer demagògia, quantes persones han mort per les decisions que ell ha près? Per quina raó que jo pugui entendre ha de morir un nen que viu en una una vall de l'Afganistan?
    És un personatge altament indecent ja sigui de manera voluntària o simplement fruit de la seva imbecilitat. Que un home com ell pugui ser el president dels EEUU és molt trist i frustrant i va en contra de la meritocràcia que ha fet tant gran el seu país.
    Per a mi no mereix cap clemència com no la mereixen monstres com l'Aznar de l'actualitat i tants d'altres.
    Ells ja trobaran algú de qui enriure's però jo li desitjo bon vent senyor Bush!

    ReplyDelete