Monday, December 22, 2008

PERIODISME

Una mostra més de la degradació contemporània de la tasca periodística és la que executa jornada rera jornada el periodista de peu de gespa que col·labora amb en Pere Escobar i l'Angel Alonso.Aquesta persona fa acudits sense gràcia sense parar. Aquesta persona es nodreix dels tòpics més llepats i dels llocs comuns una vegada i una altra. Aquesta persona no aporta absolutament cap informació relacionada amb el futbol, l'esport o els valors que el defineixen sinó comentaris frívols sobre la vida privada dels futbolistes o les coses que han dit durant la setmana. Aquesta persona intenta fer poesia o pensament i l'única cosa que provoca és mal de cap i irritabilitat. L'única raó per la que val la pena que el Barça no guanyi partits és perquè aquesta colla d'aduladors i exagerats es dediquin al que per natura els hi és encara més propi que el llepar i que és el de rebuscar entre l'escòria quelcom per menjar. Aquesta persona es diu Jordi Ramos i aquest blog se'n declara enemic.

1 comment:

  1. Nar fent amics tu!
    Estic d'acord que el paio en qüestió justeja força però desitjar que el Barça no guanyi per "fotre" als aduladors em sembla excessiu i més en un país de carronyaires com el nostre. Si adulen alguna cosa és perquè la realitat és tant contundent que qualsevol dissenció esdevindria estrafolària però no tinc cap dubte que els ganivets són al calaix ben esmolats per quan hi hagi la primera oportunitat de desquartitzar a qui sigui. Hi ha un esport més popular que el linxament?
    Disfrutem de l'èxit ara que el tenim i en el futur podrem recordar als petits que vam veure jugar en Ronaldo, en Ronnie, el Mesi... i el Sergio Busquets!

    ReplyDelete