Tuesday, September 30, 2008

Tantes coses

I tantes coses com se n'ha dit del pla. Intervencionisme i doble moral. Fracàs del capitalisme. Temeritat. Incompetència. I ara en una autèntica demostració del que significa als Estats Units d'Amèrica la divisió de poders la cambra de representants ha dit no a la proposta del president. Perquè en aquell país malèfic la gent és escollida per a prendre decisions i decidir enlloc de votar el que el seu partit diu que faci. Quin plaer i quina il·lusió!

2 comments:

  1. Aquell país malèfic fa tanta enveja amb aquest tipus de coses... tot i que no cal anar tant lluny... la cambra dels Lords britànica també me'n fa!

    Ma mare m'ha comentat que una sèrie d'associacions, a les que s'han unit gent rellevant de tota mena(des de l'Heribert Barrera al Francesc de Carreras) han començat un moviment per aconseguir canviar aquest sistema democràtic esclavitzat pels partits polítics.

    ReplyDelete
  2. Si en vas sabent alguna cosa més penja-ho si us plau. Fa por saber si amb la nsotra manca de tradició això no es convertiria en un regne de taifes amb més llibertat. Però és que ja és una mica absurd haver de témer la llibertat no?

    ReplyDelete