Wednesday, March 25, 2009

COMPARTIR

L'oficina de LANETA comença a ser un lloc agradable altra vegada; durant l'hivern no s'hi pot estar perquè hi fa fred, a la primavera comença la bona època. tot i això no són bons moments per a l'expansió. La gent està una mica cansada de rebre trucades, peticions d'audiència, mails enginyosos. Tot i això mantenim l'espai perquè fent-ho ens garantim 1) més disciplina 2) allò que anomenen retro-alimentació. Aquesta mateixa dinàmica pot dur també a no acabar-te de concentrar gens. hi ha qui comenta amb to de broma que quan han de fer alguna cosa no s'acosten a l'oficina.
Hi ha una altra cosa i és l'obsessió amb què la gent creativa viu els mercats. El mercat dóna feina a un munt d'inútils, pensen, així que la raó per la que jo no tinc feina és que no em venc bé. De fet, motls cops ni pensen això sinó que la raó és que no hi ha ningú que em vengui bé. Curiós i curiosíssim. Acceptem que necessitem uns mediadors entre la nostra acció com a creadors i el flux monetari internacional. I ens ho plantegem abans i tot de tenir massa feina, enlloc d'una conseqüència de l'excès de feina ens ho plantegem com una causa de la manca de feina.
La majoria de pintors , dissenyadors, fotògrafs o compositors van haver de treballar i passejar-se molt abans de tenir un marxant, crec.

No comments:

Post a Comment